Otthoni HD megfigyelőkamera
Otthoni HD megfigyelőkamera
Otthoni HD megfigyelőkamera

Otthoni HD megfigyelőkamera

Bruttó: 14 490 Ft
  • Termékkód: EC-00034
  • Raktárkészlet: Előrendelhető

Vásárolj nyugodtan! 30 napig visszafizetjük, ha elégedetlen vagy a kütyüvel!

Szállítási idő: 2-3 hét

Postaköltség: 990 Ft

Otthoni HD megfigyelőkamera, amivel igazán biztonságban érezheted magad. Remek kütyü melynek segítségével megvédheted értékeidet!

Ezzel a kamerával az otthon, vagy az üzleted minden kis sarka biztonságban lesz. Használata és beállítása kifejezetten egyszerű. Csak töltsd le a készülék alkalmazását a kamerán található QR kód segítségével, majd csatlakoztassuk az áramforrást. Az eszközben található foglalat kártyának, reset gomb, fényérzékelő és mikrofon is. Az eszköz forgatható 350°-al és 90-al az alkalmazás segítségével.  

A kütyü mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. Így akár beszélhet is a kamerán keresztül az okostelefonja segítségével, amikor csak akar. Az egygombos Wi-Fi kapcsolat funkció támogatásával egyetlen hálózati kábel sem szükséges a teljes hálózati csatlakozási folyamat során. A kényelmes P2P technológiának köszönhetően élőben is nézheti az eseményeket, amikor csak akarja, egyszerűen csak jelentkezzen be az alkalmazásban levő P2P-fiókba okostelefonján vagy táblagépén. Mozgásérzékelő email riasztás funkcióval. Nagy teljesítményű infravörös ledekkel az éles képhez, akár éjszak is. 


Csomag tartalma:
- a hd megfigyelőkamera
- Használati utasítás
- Rögzítő csavarok
- Micro usb kábel
- talpazat
- adapter

Mit rejt a kütyü doboza?
1 db Otthoni HD megfigyelőkamera

 

Kapcsolódó termékek

up