Hordozható Wifi és Bluetooth nyomtató
Hordozható Wifi és Bluetooth nyomtató

Hordozható Wifi és Bluetooth nyomtató

Bruttó: 17 990 Ft
  • Termékkód: KUTYU-01475
  • Raktárkészlet: Előrendelhető

Vásárolj nyugodtan! 30 napig visszafizetjük, ha elégedetlen vagy a kütyüvel!

Szállítási idő: 2-3 hét

Postaköltség: 990 Ft

Hordozható Wifi és Bluetooth nyomtató segítségével bármikor és bárhol nyomtathatsz egyedi képeket polaroid stílusban. Hódít a retro, lovagold meg a retro hullámot és az alig 10 centiméteres nyomtatóval készíts professzionális polaroid képeket! Örökítsd meg a pillanatot és nyomtasd ki. 
 

Az okostelefonod és  Memoprint segítségével percek alatt adhatsz a haveroknak vagy a szerelmednek egy polaroid képet az adott pillanatról. A Memoprint kizárólag hőpapírra nyomtat, így nincs szükség festékre. Felejtsd el a drága patronokat és tonereket, a nyomtató segítségével percek alatt hívhatsz elő listákat, képeket, egyedi rajzokat stb. A nyomtatásoknak csak a te képzeleted sazbhat határt! 
 

Hasznos tudnivalók:
A printer polaroid stílusu képeket nyomtat, így retro képeket készíthetsz vele. Hőpapírra tudsz vele nyomtatni, amit bármely papír és írószer boltban beszerezhetsz. Méretéből adódóan bárhova magaddal viheted és ott nyomtathatsz ahol csak akarsz! Wifi és Bluetoot hálózaton gond nélkül nyomtathatsz a kütyüvel! A program társítható a saját alaklamzásához, ahol akár képeket is rajzolhatsz az okostelefonod segítségével. 

 

Hordozható Wifi és Bluetooth nyomtató tulajdonságai:
Méret: hossza 10 cm, szélessége 8,9 cm, magassága 6,4 cm
Szín: fehér
Nyomtatási mód: hőpapírra, fekete-fehér
Wifi és Bluetooth kompabitilis

Mit rejt a kütyü doboza?
1 db Memobird hordozható nyomtatót

Kapcsolódó termékek

up