Macska wc-re szoktató szett
Macska wc-re szoktató szett
Macska wc-re szoktató szett
Macska wc-re szoktató szett

Macska wc-re szoktató szett

Bruttó: 3 990 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron.

  • Termékkód: KUTYU-00284
  • Raktárkészlet: Nincs raktáron

Vásárolj nyugodtan! 30 napig visszafizetjük, ha elégedetlen vagy a kütyüvel!

Szállítási idő: Nem elérhető

Postaköltség: 990 Ft

Macska wc-re szoktató szett segítségével kedvenc háziállatod gond nélkül végzi majd el az illemhelyen a dolgát. Ha szeretnéd a cicádat szobatisztaságra nevelni ezzel a kütyüvel könnyenm, gyorsan és egyszerűen teheted meg. Ha te sem szereted a macskaalom kellemetlen szagát és folyamatosan azt, hogy tisztítani kell az almot akkor ezzel a wc-re szoktató szett segítségével többet nem lesz ilyen problémád!

A szettben található egy alomtartó tálca ami a wc használatot elősegíti, így fokozatosan tudod rávenni a macskádat arra, hogy a rendes angol wc-t használja. Miután a macska megtalálta használni a WC-t többet nem kell macskaalmot takarítanid és a kellemetlen szagoktól is megszabadulsz! Sőt még pénzt is spórolhatsz, hiszen a drágra almokra innentől kezdve nem kell többet költened! Akár napok alatt óriási eredményeket érhetsz el a kütyü használatával! 


Hasznos tudnivalók:
Kismacskák esetében 3 hónapos kortól ajánlott a használata, hiszen nem szeretnénk hogy véletlenül beleessen a wc-be. Bármilyen idősebb akár több éves macskát gond nélkül át lehet szoktatni az alomról. 


A macska wc-re szoktató szett tulajdonságai:
Mérete: illeszkedik mindenfajta wc-hez
Anyaga: polipropilén
 

Mit rejt a KÜTYÜ doboza?
1 db Macska wc-re szoktató szett

A termék jelenleg nincs raktáron.

Kapcsolódó termékek

up