Rólunk

Köszöntünk Titeket a KütyüZóna.hu weboldalán!  

Szeretnénk bemutatni vásárlóinknak a webáruházunkat és cégünket, ami kütyük és ajándék ötletek forgalmazásával foglalkozik.  A KütyüZóna.hu úgy gondolja, ha már Ti is megtiszteltek minket azzal, hogy nálunk vásároltok, mi is megtisztelünk azzal Titeket, hogy pár információt adunk számotokra vásárlás előtt. Ha már ideáig eljutottatok érdemes lesz továbbolvasnotok bemutatónkat hiszen a szövegbe elrejtettünk egy kuponkódot, mely 10% kedvezményt ad a vásárlás összegéből bármilyen igazán menő kütyüre.

 

Webáruházunk tárházában megtalálható rengeteg egyedi ajándék ötlet. Válogathattok különleges kütyük és ajándékok között. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő bigyót és kütyüt. A webáruházunk célja, hogy minden korosztály egyszerűen és gyorsan a bevásárlókosárba rakja a lehető legjobb ajándékot és olyan szolgáltatást tudjon nyújtani, hogy minden alkalomra tökéletes ajándék ötletekkel szolgáljon nektek. Amit biztosan megtaláltok a kütyük között: egyedi ajándék ötletek, nászajándék, születésnapi ajándék, valentin napi ajándékok vagy akár névnap vagy egy spontán buli megfelelő kellékei. Termékpalettánk rengeteg humoros bigyóval és kütyüvel rendelkezik saját raktáron, hogy ne kelljen heteket várnotok a kiszállításra! Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb, ezért más webáruházakkal ellentétben mi nem 14 napos elállást biztosítunk ügyfeleinknek, hanem 30 napos elállást és pénzvisszafizetési garanciát. Így biztosak lehettek abban, hogy ha nem tetszik a nálunk vásárolt kütyü vagy bigyó, akkor nem kell kidobnotok az ablakon a pénzt. Ha már idáig eljutottatok és elolvastátok a leírásunkat, akkor itt az idő, hogy beváltsátok a kuponkódotokat, ami 10% kedvezményt biztosít a vásárlás összegéből, íme a kód: AB325 - ezt a megrendelés leadásánál kell a kupon mezőbe beírnotok és már jóvá is íródik a kedvezmény.

 

Ahogy fentebb is említettük saját raktárkészlettel rendelkezünk, ami folyamatosan frissül. Mit is jelent ez valójában? Azt hogy a KütyüZóna.hu folyamatosan böngészi a nagykereket és a külföldi beszállítókat, hogy akár naponta új kütyükkel és termékekkel tudjunk nektek szolgálni. Webáruházunk folyamatos kínálattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy kütyünek nincs “lejárati ideje”, amit itt megtaláltok azt akár egy év múlva is megtudjátok vásárolni, így biztosan nem maradtok le egyetlen egy kütyüről sem. Amennyiben mégsem találnátok meg a régi kütyüt vagy esetleg egy új bigyót keresel, amit sehol másutt nem találsz, csak írjatok nekünk egy emailt a webaruhaz@kutyuzona.hu e-mail címre és mi 1-2 héten belül beszerezzük nektek akciós áron! Ha pedig elnyerte boltunk tetszését az adott kütyü, előfordulhat az is, hogy felrakjuk a webáruházunk kínálatába! Ebben az  esetben megajándékozunk titeket egy kütyü csomaggal, mely rengeteg egyedi ajándék ötletet és egyedi praktikus cuccot rejt magában.


Odalunk ügyfélszolgálatát bátran keressétek az alábbi elérhetőségeken: facebook, telefon, e-mail, chat. Kollégáink, amint tudnak válaszolnak és teljes felvilágosítást adnak kütyüinkről és az oldalon lévő termékekről. Úgy gondoltuk, ha ideáig eljutottatok és elolvastátok a KütyüZóna.hu rólunk rész leírását, akkor még egy kupont adunk nektek: OBA586 mellyel 20% kedvezménnyel tudtok vásárolni a fentebb említett feltételek mellett. Reméljük oldalunk elnyeri tetszéseteket és megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb kütyüt és ajándék ötletet, mely megkönnyítheti hétköznapjaitokat. Ajándékozz, mert ajándékozni jó! 

 

Kellemes vásárlást!
KütyüZóna.hu

up